22è Memorial Josep Fonoll

 22è Memorial Josep Fonoll de Fusell Militar. 6 de juny 2021.

AJUNTAMENT DE CASTELLOLÍ

El club de tir Igualada convoca el Memorial Josep Fonoll de fusell militar. La prova s'efectuarà a las distnacia de 50 metres, a peu dret i constarà de 20 trets més 5 de prova. Es considerarà fusell militar, qualsevo de mires obertes o tancades, d'un calibre igual o superior a 6 mm amb any de fabricació anterior al 1965. En cap cas seran permeses les corretges subjectadores ni els "champinyons" ni aparelles òptics de punteria.

Cal apuntar-se al club el mateix dia de la tirada. La tirada començarà a les 10h, cal ser-hi almenys mitja hora abans. El bar estarà obert a partir de les 8 del matí.
 
 

 
Membre del Tir Esportiu de Barcelona, fou mestre d’armes històriques. Debutà en competició l’any 1985 i guanyà diversos campionats de Catalunya i d’Espanya en l’especialitat d’arma llarga Whitworth, Minnie, Maximilian i Miquelet, i en les de plat Manton i Lorenzoni. També guanyà diversos campionats d’Espanya amb la selecció catalana d’armes històriques. Fou campió del món individual en Maximilian original (1994) i campió del món per equips a Versalles (1996). Des del 1999 el Club de Tir Igualada organitza el Memorial Josep Fonoll de tir olímpic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris també a tirmartorell@gmail.com

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.