1a Competició Lliga Catalana BR50 Aire (2019)

LA PRIMERA COMPETICIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE BR50 AIRE 2019 COMENÇA AMB MOLT D'ÈXIT AL CLUB DE TIR MONTSIÀ


Una trentena de tiradors de tot Catalunya van lluitar de valent amb el fort vent que va convertir la competició en una tirada molt tècnica.

Aquest diumenge 27 de Gener es va celebrar a les instal·lacions del Club de tir Montsià la primera competició de tir d’aire amb carrabina .

La LLIGA CATALANA DE BR25 AIRE 2019 va encetar la temporada amb el fort vent que va fer molt difícil aconseguir bons resultats. Tot i així en la Categoria de Varmint pesat la primera posició va ser per el tirador del tir Montsià Fransesc X. R., la segona per el tirador del Club de tir precisió Manresa Gerard T., i en tercera posició el tirador del Club de tir Martorell Jose Antonio O.: En la categoria varmint Lleuger la primera posició va ser per el Tirador del Club de tir esportiu de Barcelona Albert D., en segona posició tirador del mateix club Fernando R. i en tercera posició el Tirador del Club Martorell Vicens D. 

Per el que fa la categoria PRODUCCIÓ que es va inaugurar en aquesta ocasió el Club de tir Jordi Tarragó es va emportar la victòria a càrrec del seu tirador Ramon M., en segona posició el barceloní Juan Pablo de L., i en tercera el tirador del Club de Tir Alt Camp Bonifàs C.

Durant la Jornada hi va haver el fabricant d’armes LOBO AIRGUN que en haver acabat la competició juntament amb el distribuidor de Weihrauch i Ataman, que es Suministros Ayala van deixar provar les armes mes punteres del moment.

La segona prova de la lliga será el 31 de març 2019 a Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris també a tirmartorell@gmail.com

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.